| Hoşcakalın... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
OsmanliF Misafir
| Konu: Hoşcakalın... Perş. Ağus. 23, 2007 5:16 pm | |
| Arkadaşlar Hoşcakalın siteden ayrılıyorum....Herkese iyi eylenceler...Bundan sonra Tek admininiz Kalıcak Kalın Saglıcakla..... |
|
| |
GzM_hpsi o ArTıK bAğImLı
Mesaj Sayısı : 596 Hepsi'nin En Beyendiğiniz Sanatçısı : yoshy-eren-cemre-gülçin(HEPSİİ) :d Hepsi'nin en Sevdiğiniz Albümü : hepsi Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Perş. Ağus. 23, 2007 5:19 pm | |
| | |
|
| |
rock_girl o ArTıK bAğImLı
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Perş. Ağus. 23, 2007 9:32 pm | |
| ya niye ya | |
|
| |
OsmanliF Misafir
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Perş. Ağus. 23, 2007 9:38 pm | |
| Boşver sebebini saglıcakla klın.. |
|
| |
[*Y@$£M!N_H@$T@$I* ] €n MaTRaKK YosHycİ AdMin :)
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : YASEMİNLE KOMŞUYUM BEN ONUN YANINDAN Hepsi'nin En Beyendiğiniz Sanatçısı : *Y@$£M!N Hepsi'nin en Sevdiğiniz Albümü : hepsi 2 Kayıt tarihi : 11/08/07
| |
| |
:::...asLım...::: σ αятıк вιz∂єη
Mesaj Sayısı : 247 Nerden : ...¢ємяємιη кαℓвιη∂en Hepsi'nin En Beyendiğiniz Sanatçısı : ...¢ємяєм... Kayıt tarihi : 20/08/07
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 7:49 am | |
| Ya gitmeseydin ya of yaa.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 247 Nerden : ...¢ємяємιη кαℓвιη∂en Hepsi'nin En Beyendiğiniz Sanatçısı : ...¢ємяєм... Kayıt tarihi : 20/08/07
| |
| |
GzM_hpsi o ArTıK bAğImLı
Mesaj Sayısı : 596 Hepsi'nin En Beyendiğiniz Sanatçısı : yoshy-eren-cemre-gülçin(HEPSİİ) :d Hepsi'nin en Sevdiğiniz Albümü : hepsi Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:18 am | |
| | |
|
| |
OsmanliF Misafir
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:21 am | |
| - RakishTurk demiş ki:
- Halla Halla nerden Çıktı acaba.. ama herhalde msn olayı arkadaşlar boşverin sebebi msn olayı ise zaten gitmesi en doğru şey.. ama sebebi başka şey ise kesinlikle bize sebebini söylemeli..
Gidenin yolu Kalanın yeri bellidir..
Ayrıca Gitme Nedenini Açıklamaz ise ben MSN olayını Açıklıycam..!
Demiş Herkes Özgür İstedigini Açıklamada...!Birileri Bir şeyler Açıklıyıcaksa İllaki Benimde Açıklıyıcagım Şeyler Vardır....Çok Geç Arkadaşlar bu kadar sevildigimi bilmiyodum saolun ama buraya kadar....Hepinizi çook seviyorum;) |
|
| |
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:25 am | |
| Ne demek buraya kadar.Dalga mı geçiyorsun sen:D .€ğer temelli gidersen kuraklıktan geçilmeyiz anlatabiliyor muyum? | |
|
| |
OsmanliF Misafir
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:33 am | |
| Verdim Ben kararımı Arkadaşlar Böyle gerekiyo..İSTEYEN İSTEDİGİN AÇIKLASIN KİM HAKLI KİM HAKSIZ GÖRELİM.......! |
|
| |
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:36 am | |
| Ben senin diyeceği sözün noktasına kadar arkanda durucam.Ama yinede site uzun hatta çok uzun bi süre içinde kuraklık çekicek. | |
|
| |
OsmanliF Misafir
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:38 am | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:55 am | |
| hayııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr | |
|
| |
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:57 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:58 am | |
| Yaşayamaz derken işlemez gitmez keyifli olmaz gibi dedim. | |
|
| |
OsmanliF Misafir
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 9:58 am | |
| Ufak defek degil Biliosunn;) |
|
| |
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 10:04 am | |
| Bilmez miyim? Günün birinde bu şarkıyı birine söyliyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama umarım biliyosundur.
Yok mu içinde biraz pişmanlık?gurur mu?öfke mi?aşk mı?kim bu susan yabancı? YANİ SEN:(
4Yüz-salla Hiç aklımdan geçmezdi birine bu şarkıyı söyliceğim.Helede nefret ederken.Bu gruptan ama kuzenm dinletti napim? | |
|
| |
OsmanliF Misafir
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Ağus. 24, 2007 10:05 am | |
| Saolun arkadşlar ama Kararım Kesin Artık site size kaldı Size İyi Eylenceler Hoşcakalın..... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hoşcakalın... C.tesi Ağus. 25, 2007 1:09 pm | |
| aaaa nedenini söyleyinde bilelim ya bu ne nedensiz gidiyorsun |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Cuma Şub. 08, 2008 7:17 pm | |
| kim giderse gitsin bu sitenin en büyügü kimmmmmmmmm????? |
|
| |
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : YASEMİNLE KOMŞUYUM BEN ONUN YANINDAN Hepsi'nin En Beyendiğiniz Sanatçısı : *Y@$£M!N Hepsi'nin en Sevdiğiniz Albümü : hepsi 2 Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Ptsi Şub. 11, 2008 9:06 pm | |
| NEDEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM ? | |
|
| |
cemreci eda ıѕıηıуσя
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Paz Mart 09, 2008 1:44 pm | |
| yha nie giiosun ama site yöneticisiyle bi olay olmuş msn olayı heralde osmanlif bi üyenin msnsini istemiş yönetici msnen yarısını vermiş oda ona kızıp ayrılmış bu siteden heralde pek bilmiyorum yanlışım varsa kızmayın ben daha yeniyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Paz Mart 09, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
| |
cemreci eda ıѕıηıуσя
| Konu: Geri: Hoşcakalın... Paz Mart 09, 2008 2:08 pm | |
| bu kadar küçük bir şey için siteden ayrılmak ne kadar kötü deil mi | |
|
| |
| Hoşcakalın... | |
|