[*Y@$£M!N_H@$T@$I* ] €n MaTRaKK YosHycİ AdMin :)
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : YASEMİNLE KOMŞUYUM BEN ONUN YANINDAN Hepsi'nin En Beyendiğiniz Sanatçısı : *Y@$£M!N Hepsi'nin en Sevdiğiniz Albümü : hepsi 2 Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: Aktivasyon Mail 'i Gelmeyen Üyelerimizin Dikkatine! Paz Ağus. 12, 2007 9:40 am | |
| Sayın üyelerimiz ; Üye oldunuz fakat aktivasyon kodunu almadıysanız ilk olarak posta kutunuzun ÖNEMSİZ POSTA [ Junk mail ] bölümüne bakınız.Eğer her iki tarafta da kod gelmemişse lütfen burada mesajla bize bildiriniz.Biz üyeliğinizi aktif duruma getireceğiz... | |
|
Heps! * Misafir
| Konu: Geri: Aktivasyon Mail 'i Gelmeyen Üyelerimizin Dikkatine! Ptsi Ocak 14, 2008 6:37 pm | |
| |
|
cemreci eda ıѕıηıуσя
| Konu: Geri: Aktivasyon Mail 'i Gelmeyen Üyelerimizin Dikkatine! Paz Mart 09, 2008 1:37 pm | |
| | |
|
YaSemiNAySuN уєηι üує
Mesaj Sayısı : 22 Hepsi'nin En Beyendiğiniz Sanatçısı : Yasemin Hepsi'nin en Sevdiğiniz Albümü : 2.Albüm Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Aktivasyon Mail 'i Gelmeyen Üyelerimizin Dikkatine! C.tesi Mart 15, 2008 8:03 pm | |
| | |
|
cemreci eda ıѕıηıуσя
| Konu: Geri: Aktivasyon Mail 'i Gelmeyen Üyelerimizin Dikkatine! C.tesi Mart 15, 2008 8:10 pm | |
| yha sen msj sayını yükseltmek için mi habire msj yolluon bak uyarı alırsın burda bilgimi verilio sadece soruluo ala ala | |
|
YaSemiNAySuN уєηι üує
Mesaj Sayısı : 22 Hepsi'nin En Beyendiğiniz Sanatçısı : Yasemin Hepsi'nin en Sevdiğiniz Albümü : 2.Albüm Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Aktivasyon Mail 'i Gelmeyen Üyelerimizin Dikkatine! C.tesi Mart 15, 2008 8:13 pm | |
| Sayın üyelerimiz ; Üye oldunuz fakat aktivasyon kodunu almadıysanız ilk olarak posta kutunuzun ÖNEMSİZ POSTA [ Junk mail ] bölümüne bakınız.Eğer her iki tarafta da kod gelmemişse lütfen burada mesajla bize bildiriniz.Biz üyeliğinizi aktif duruma getireceğiz...
Bilmiyorsan öğretim bu bilgidir kavga etmek istemiyorum sus.. | |
|